HTML

Fogyókúra edzéssel

A blogjaim az egészséges életmóddal foglalkozik, a helyes táplálkozásról, az edzésekről, egyáltalán az alapoktól. Mindemellett fogok írni tévhitekről is, érdekes lesz:)

Friss topikok

Linkblog

Lehetséges helyi fogyasztás?

2010.10.31. 10:41 Hazadi Judit - személyi edző

Létezik helyi fogyasztás – nem igaz!

 

Sajnos sok helyen olvashatunk reklámtáblákon „helyi fogyás”-ról, zsírégetésről. Ha ez igaz lenne, nem lenne annyi sok problémás ember. Mindenki ehetne bármit, bármennyit, bármikor, ha tényleg el lehetne tűntetni pont ott a felesleget, ahonnan szeretnénk. Mindezt életmód változtatás nélkül! Sajnos fogyáskor az egész testünkön fogyunk (onnan is, ahonnan nem szeretnénk), csak éppen eltérő gyorsasággal. Általában onnan megy le a nagy felesleg utoljára, ahová legelőször lerakódik. Tudom, ez rossz hír, nem engem kell utálni ezért, de sajnos nem én találtam ki a működésünket. Ezzel a cikkel az a célom, hogy ne dőljünk be a „helyi zsírégetés” feliratoknak, ráadásul sok-sok pénzbe kerülnek az egyes kezelések.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyiclub.blog.hu/api/trackback/id/tr672411293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása