HTML

Fogyókúra edzéssel

A blogjaim az egészséges életmóddal foglalkozik, a helyes táplálkozásról, az edzésekről, egyáltalán az alapoktól. Mindemellett fogok írni tévhitekről is, érdekes lesz:)

Friss topikok

Linkblog

A B-vitaminok hízlalnak?

2010.11.01. 14:18 Hazadi Judit - személyi edző

 B-vitaminokat nem szedek, hízlalnak, árt a fogyókúra idején

 

Amennyiben más vitaminokat nem fogyasztunk melléjük, felboríthatják az anyagcserét és tényleg hízhatunk. Ez igazából azt jelzi, hogy nem kiegyensúlyozott formában vesszük magunkhoz az étrend-kiegészítőket. Nem a B-vitamin hízlal, hanem a felborult anyagcsere, azaz valójában a többi vitamin hiánya!! Tehát fogyókúra-diéta esetén is nyugodtan szedhetjük a B-vitaminokat, figyelve arra, hogy a többi vitaminból is meglegyen a megfelelő mennyiség. Így elkerülhetjük, hogy a fogyásban gátoljon minket, ne száműzzük az étrendünkből!

 www.szemelyiedzes.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyiclub.blog.hu/api/trackback/id/tr112413646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása