HTML

Fogyókúra edzéssel

A blogjaim az egészséges életmóddal foglalkozik, a helyes táplálkozásról, az edzésekről, egyáltalán az alapoktól. Mindemellett fogok írni tévhitekről is, érdekes lesz:)

Friss topikok

Linkblog

Hányszor kell edzeni egy héten?

2010.10.31. 10:27 Hazadi Judit - személyi edző

Hányszor kell edzeni egy héten?

 

Ez attól függ, hogy mi a cél! Ha valaki megszállottan, heti 6-szor eljár edzeni, de az edzései nem intenzívek, akkor inkább többet ér el heti 3 intenzív edzéssel. Vegyes edzések a legjobbak a fogyáshoz, pl.: egyik nap súlyzós edzés, másik nap futás vagy úszás, (lehet bármely kardió edzés). Nyilván aki testépítő,  heti 6-nál is többször edz, de aki fogyókúra alatt teszi ezt, az sok, mert  hamar megelégelhetjük, elveszíthetjük a motívációt, túledzettséghez vezethez, melynek súlyos pszichikai, fizikai tünetei lehetnek. Lényeg a rendszerességen és a változatosságon van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyiclub.blog.hu/api/trackback/id/tr182411259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása